A Tokaji borvidék egyik legmagasabb potenciállal bíró települése Tállya, amit történelmi dokumentumok is megerősítenek, annak idején itt tartották számon a legtöbb első osztályú dűlőt. A Zsadányi Szőlőbirtok kizárólag az itteni területek szőlőiből készít bort. A termőhely adottságai iránti elkötelezettségük nyilvánul meg abban, hogy prémium száraz boraikat dűlőszelektáltan készítik annak érdekében, hogy bebizonyítsák, milyen változatosságot nyújtanak a különböző tállyai ültetvények.
A pincészet igyekszik átfogó képet adni a borvidék különböző arcairól, így TKJ márkanévvel készítenek könnyed, friss tételeket, a Zsadányi névvel ellátott palackok pedig tölgyfa hordós érlelés után kerülnek piacra száraz dűlőszelektált furmintként, hárslevelűként. Ezenfelül az olyan klasszikus tokaji műfajok is kiemelt szerepet kapnak, mint a ma már ritkaságnak számító száraz és az édes szamorodni, illetve a borvidék csúcstermékét jelentő, magas beltartalmú, összetett aromatikájú tokaji aszú.
Hárslevelű és furmint terméséből méthode traditionnelle eljárással készült brut pezsgő. Szalmasárga színű, intenzív illatú pezsgő, amiben elsődlegesen a fehér húsú gyümölcsös jegyek a meghatározóak. Ízében is megjelenik a körte, a barack és az alma, mellettük vaníliás, fűszeres és barackvirágos jegyeket találunk. Az érzet kerek és egységet mutató, amit a krémes buborékok és a háttérben finoman meghúzódó citrusosság is erősít.