Tokaj-Hegyalja kiváló adottságú dűlőin gondozzuk szőlőnket. Ez a vidék nekünk otthon, ahová nap mint nap hazatérünk. Ismerünk minden göröngyöt, erős kézzel és féltő gondoskodással válogatjuk a legtöbbet ígérő gyümölcsöt. Ez nemcsak egy táj a sok közül: ez a nap melege, a levegő mozgása, az ég áldása, erő és hit. Generációk jelenléte a szőlőben, sorok közötti bolyongás.
Az öt hektáros területen termesztett fajtáink helyettünk mesélnek a Tokaji hegyekről. S a tőkéket, ha kérdeznénk, azt mondanák: itt mindig más-más illatot hoz a szél, és köveken sütkérező gyík is akad. A tőkén várakozó gyümölcs nagyra nő: benne van szél, eső, napfény s ígéret. Öt hektáron osztozunk, mi és a természet.
Pincénkben több ezer palack bor pihen. Készítik magukat barátnak, vendégnek, családnak. Különleges alkalmakra várnak az aszúk, a szamorodnik, a máslások és fordítások.
A kis területen termesztett fajtákból – kabar, kövérszőlő, zéta – készülő egyedi boraink új társakat keresnek maguk mellé: diófák lombja alatt pihenő padot, hűs verandát, zajos gangot, morzsás asztalt, tiszta poharat, hangos nevetést. Mert legyen akár édes, félédes, száraz vagy félszáraz – a bor sosincs egyedül.
Fajtatiszta Zéta, modern késői szüretelésű iskolázásban. Édes, hosszú, zamatgazdag, krémes jelleg, szép, diszkrét botritisszel. Őszibarackos, sárgadinnyés illatok és szépen kidolgozott szerkezet. Tiszta és friss tétel mely már mutatja a palackérés kifinomult jegyeit is.