Pincészetemet azzal a céllal alapítottam 1996-ban, hogy a tokaji borok és termőhelyek újrafelfedezésének és megismertetésének közvetlenül is részese lehessek.
A szakmai alapokat részben Budapesten a Kertészeti Egyetemen, részben az Egyesült Államokban, Nagy-Britanniában és Franciaországban szereztem meg. 1993-tól vettem részt Tokaj-Hegyalja életében különböző külföld tulajdonú borászatok elindításában és működtetésében vállalt feladatokkal. Vállalkozásom első éveiben a sátoraljaújhelyi családi gazdaságunk Boda dűlőben lévő szőlőjéből, pincénk hagyományos eszközeivel készítettem bort.
A következő években Tokaj-Hegyalja különböző részein vásároltam szőlőterületeket. Tokajban a Szerelmi, Mádon a Veres, Becsek és Ősz-hegy, Rátkán a Hold-völgy és Új-hegy, valamint Bodrogkeresztúron a Kakas és Lapis dűlőkben. Jelenleg 5 település határában, 9 dűlőben, közel 7 hektáron gondozok szőlőskerteket. Tokaj belvárosában, egy 1790-ben épült műemlék ház pincéjében erjesztem és érlelem boraimat. Lehetőségeimet kihasználva törekszem a különböző dűlőkből dűlőszelektált tételeket készíteni. Boraimat három változatban készítem, melyeken keresztül legtisztábban közvetíthető véleményem szerint az az egyediség, mely a borvidéket jellemzi. Ezek a száraz borok, a Főborok és az Aszúborok. A szőlők tudatos hozamkorlátozásával, a lehető legpontosabb érettség megértésével, a termőhelyek változatosságának és gazdagságának megmutatásával próbálom támogatni Tokajt, a világ bortérképére való visszakerülésében.
A lösz talajú tokaji Szerelmi dűlő 65 éves tőkéinek termése.
Tokaj egyik fő szőlőfajtája a hárslevelű, mely évről-évre összetettségével és eleganciájával nyűgözi le a borkedvelőket.
Fehér húsú ételek mellé ajánlott fogyasztani, 12°C-ra hűtve.