“Amikor nagyapám, Angyal Ernő kiolthatatlan kíváncsiságom kielégítése miatt megengedte, hogy ráncba szedjem az öreg pincét, már biztosan sejtett valamit. Egy mindig megújuló szenvedélyt kaptam tőle a szőlővel és a borral örökül. Nem tehette volna gondosabban és következetesebben, mikor hagyott ráérezni az ízére. Szerelem volt nekem ez az első pillantásra, Ő pedig hagyományt teremtett általam.”
Az egy öröklött hektárnyi ültetvény és a háromszintes, 250 méter hosszúságú tradicionális pince volt az alapja a mostani borászatnak. Azóta közel 30 hektárnyi a szőlőbirtok és megvalósult Rátkán a legmodernebb technológiával felszerelt komplex borászati központ. Itt születnek meg az Angyal borok, melyeket bortípustól függően, a Tokaji hagyományokat tiszteletben tartva, fahordós érleléssel és modern, tartályos érleléssel állítunk elő. A 1000 méter hosszúságú kiváló klímájú pincénk ad helyet a tölgyfa hordóknak, az Aszúk, Szamorodnik és a Furmint érleléséhez. A friss, könnyű, illatos borok kedvelőinek pedig saválló, modern acéltartályokban születnek meg kiváló reduktív boraink. A palackba kerülő tételek összeállításakor mindenkor a Tokaj-Hegyalja évszázados tradícióit és a mai kor elvárásait próbáljuk ötvözni. Borkészítésünk mottója: olyan borokat készítünk, melyekből szívesen isznak még egy pohárral. 2015 nyarától az Angyal borsor, a legújabb piaci igények alapján megújított arculattal jelent meg a hazai kis és nagykereskedelemben, illetve külföldi áruházláncokban. A jól eltalált design és a közkedvelt beltartalom, folyamatos forgalomnövekedéssel jelzi az Angyal borok kedvelőinek népesedő táborát.
Egy igazán ránk jellemző Furmint. Területeinkről gondosan válogatott furmint szőlőből készült. Zamatát nem csak a szőlőben rejlő színanyagoknak, hanem a hordós erjesztésnek és érlelésnek köszönheti. Rendkívül fogyasztóbarát savak, szép beltartalom, jól eltalált hordózás (10 hónap 3 hl-es médium+), kellemes mineralitás, tökéletes harmónia. Könnyen párosítható ételekhez, de önmagában is nagy élményt nyújt.